Călătorii - Internaţional

Descoperă Minunile Insulei Bali! O Călătorie de Vis în Inima Indoneziei!

Perioada: 05 - 19 august 2024


Salut, iubitorii de aventură și visătorii de frumos! Astăzi vă invit să vă alăturați unei călătorii magice în Bali, o bijuterie tropicală care îmbină cu măiestrie exotismul, cultura bogată și peisajele de vis.

Cu plecare din Budapesta in 5 August 2024, ne pregătim să pășim pe meleaguri îndepărtate cu multa curiozitate și sufletul deschis spre descoperiri neașteptate!

Ziua 1: 05.08.2024

09:00: Zbor cu Turkish Airlines din Budapesta către Bali, cu escală de 2 ore la Istanbul.

15:50: Îmbarcare pentru zborul de 10 ore către Kuala Lumpur.

Zilele 2: 06.08.2024 - Kuala Lumpur-Petronas Towers

06.08: Sosire în Kuala Lumpur și transfer la hotelul Santa Grand Signature 4*.

Kuala Lumpur, capitala Malaeziei, oferă o combinație fascinantă de modernitate și tradiție. Cu atracții precum Petronas Towers, Batu Caves, și Menara Kuala Lumpur, orașul impresionează prin arhitectura sa spectaculoasă și diversitatea culturală. Pavilion Kuala Lumpur este un paradis al cumpărăturilor, iar mâncarea tradițională malaeziană te va încânta.

 

Explorează Orașul Magiei: După ce ne-am odihnit suficient, plecăm în explorare. În Kuala Lumpur, nu doar că vom admira cerul înstelat din Petronas Towers, dar vom păși și prin labirintul vibrant al Pavilion Kuala Lumpur, unde rafinamentul asiatic întâlnește eleganța modernă.

Noaptea de Lumină și Culoare: Vom experimenta atmosfera fermecătoare a Kuala Lumpurului în timpul serii, plimbându-ne pe străzile luminate și descoperind bijuteriile culturii malaeziene.

 

Zilele 3: 07.08.2024 - Kuala Lumpur-Batu Cave

Începem dimineața cu o călătorie spre vestul Kuala Lumpur-ului pentru a ajunge la impresionantele Batu Caves, un complex de temple hinduse construite în peșteri calcaroase uriașe. Ne vom bucura de o călătorie confortabilă cu ghid local, care va împărtăși cu noi povești fascinante despre istoria și semnificația spirituală a acestui loc sacru.

 

La sosire, vom fi întâmpinați de celebra statuie a zeului Murugan, care veghează la intrarea în peșteri. Vom urca cele 272 de trepte pentru a ajunge la principala cavernă, unde se află mai multe temple și altare.

După această experiență spirituală, vom continua cu o aventura gastronomică, un prânz tradițional malaezian. Ne vom bucura de aromele și gusturile bogate ale preparatelor locale într-un cadru autentic in Hill KL. Hill KL oferă o panoramă minunată asupra orașului și împrejurimilor. După prânz, vom avea timp să ne relaxăm, să ne bucurăm de peisaj și să absorbim atmosfera liniștită a acestei oaze urbane.

După-amiaza, ne îndreptăm spre Menara Kuala Lumpur, una dintre cele mai înalte turnuri din lume. Vom avea ocazia să ne bucurăm de priveliști panoramice uimitoare asupra orașului și să facem fotografii memorabile.

Avem parte și de distractie la înălțime pentru ca Menara KL oferă și o experiență plină de adrenalină - "Sky Box", o platformă de sticlă în exteriorul turnului care oferă senzații tari și vederi spectaculoase.

Cu siguranță această zi plină de aventură, cultură și delicii locale va rămâne în inimile noastre.

Zilele 4-10: 08-14.08.2024 - Nusa Dua

Dimineața: Check-out și zbor către Dempasar (3 ore).

După-amiază: Sosire în Nusa Dua și transfer la Melia Bali 5* unde stăm 6 nopti.

Nusa Dua este renumită pentru grădinile sale tropicale luxuriante și plantațiile de palmieri, creând un cadru natural relaxant și plin de culoare. Această zonă găzduiește unele dintre cele mai exclusiviste resorturi și complexuri turistice de pe insulă, fiind alegerea preferată a călătorilor care caută lux și intimitate.

 

Melia Bali se află în inima zonei Nusa Dua, o oaza de elegantă cu o plaja spectaculoasă de nisip alb. Acesta este la aproximativ 20-30 de minute de aeroport, oferind acces facil spre centrul comercial Bali Collection, buticurile tradiționale și să gustați din deliciile locale în restaurantele cochete.

 

Melia Bali 5* este mai mult decât un resort de lux; este și o destinație prietenoasă cu copiii. Cu programe speciale pentru cei mici, acest resort este locul ideal pentru familii care călătoresc împreună, unde cei mici se pot bucura de activități distractive, jocuri educative și întâlniri cu alți mici exploratori.

Fiecare zi în Nusa Dua este o oportunitate de a explora și de a vă bucura de toate frumusețile și aventurile pe care le oferă această destinație minunată.

Zilele 10-14: 14-18.08.2024 – Ubud

Dimineața: Check-out din Nusa Dua și transfer la Alyan Resort 5* în Ubud.

Ubud, situat în inima insulei Bali, este un paradis pentru iubitorii de cultură și natură. Acest oraș este renumit pentru peisajele sale pitorești, compuse din terase de orez verzi strălucitoare, păduri tropicale dense și râuri serpuitoare. Ubud este, de asemenea, un centru vibrant de artă și artizanat, oferind o abundență de galerii de artă și ateliere unde vizitatorii pot admira și cumpăra creații locale unice.

 

În cele patru zile putem vizita:

 1. Pădurea cu Maimuțe Ubud: Un sanctuar sacru plin de maimuțe jucause, pădurea este un loc perfect pentru a experimenta natura și spiritualitatea Balineze.
 2. Palatul Regal Ubud: Un exemplu splendid de arhitectură Balineză, palatul găzduiește spectacole de dans tradițional în fiecare seară.
 3. Piața de Artă Ubud: Ideală pentru cumpărături, piața oferă o varietate de produse artizanale, de la sculpturi în lemn la batik și bijuterii.
 4. Terasele de Orez Tegalalang: Una dintre cele mai fotografiate locații din Bali, aceste terase oferă o vedere spectaculoasă și ocazia de a înțelege agricultura tradițională.
 5. Templul Tirta Empul: Un loc sacru unde vizitatorii pot participa la ritualul de purificare în izvoarele sfinte.
 6. Ateliere de Gătit și Cursuri de Yoga: Ubud este renumit pentru cursurile sale de gătit și yoga, oferind ocazia de a învăța despre cultura și stilul de viață Balinez.
 7. Cafenele și Restaurantele Locale: Orașul oferă o gamă largă de opțiuni culinare, de la bucătăria tradițională balineză la preparate internaționale.

Stam la Alyan Resort 5* situat în inima Ubudului, centrul cultural al Bali, la 200 de metri de Pădurea cu Maimuțe și la 700 de metri de Piața Ubud.

Resortul este amplasat în mijlocul câmpurilor de orez, oferind o piscină în aer liber și un centru de fitness. Ca parte a scenei ospitalității în evoluție din Ubud, această proprietate exotică de tip boutique oferă oaspeților un loc stilat de cazare care reflectă arta unică a Ubudului și a Baliului. Un număr dintre cei mai respectați și talentați designeri din Bali au colaborat pentru a crea acest hotel elegant, cu un puternic sentiment de apartenență.

 

Ziua 14: 18.08.2024 - Întoarcere în Kuala Lumpur

Check-out din Ubud și zbor către Kuala Lumpur.

Seara: Sosire la Santa Grand Signature 4* pentru o noapte de cazare.

Ziua 15: 19.08.2024 - Întoarcere Acasă

Dimineața: Check-out și transfer la aeroport pentru zborul spre casă. Avem zbor la ora 8:45 spre Istanbul. După o escală de 3h35, ajungem în Budapesta la ora 19:35

Preț – 2580 euro/ persoană în camera dublă

2250 euro copil până în 11.99 ani

Avans: 1000 euro la înscriere

Diferență de plată până în 01.07.2024

Prețul poate suferi modificări, în funcție de perioada rezervarii.

In cazul în care se schimbă vre-o rezervare, se va oferi altă locatie de aceeasi calitate sau superioară.

Servicii incluse:

 • Zboruri Budapesta => Kuala Lumpur și retur, Compania aeriana Turkish Airline
 • Bagaj 30 kg la cală+8 kg bagaj de mână pentru zborul cu Turkish Airline
 • Zbor Kuala Lumpur – Denpasar și retur, Compania aeriana Air Asia
 • Bagaj de cală 20 kg+7 kg la mână pentru zborul cu Air Asia
 • Taxele de aeroport și toate taxele locale
 • Transfer privat aeroport Kuala Lumpur-Hotel Santa Grand Signature și retur
 • Tur privat cu ghid vorbitor de limba engleză in Kuala Lumpur
 • Pranz și intrare la obiective în ziua cand se vizitează Kuala Lumpur
 • 3 nopti cazare in Kuala Lumpur la Hotel Santa Grand Signature 4* cu mic dejun Santa Grand Signature Kuala Lumpur (santagrandhotels.com.my)
 • 6 nopti în Nusa Dua la Hotel Melia Bali 5* cu mic dejun inclus Hotel Melia Bali, exclusive beachfront hotel in Bali | Melia.com
 • 4 nopti în Ubud la Alyan Resort 5* cu mic dejun inclus Hotel Overview - Alaya Resort Ubud | Official Website (alayahotels.com)
 • Transfer Denpasar aeroport-Nusa Dua-Ubud-Aeroport Denpasar
 • Insotitor de grup din Romania

Servicii neincluse:

 • bacșiș pentru ghizi și șoferi (se va colecta 40 euro/pers la inceputul excursiei)
 • Transfer pana/de la Budapesta
 • Asigurare medicală și storno
 • Băuturile alcoolice și non alcoolice, unde nu sunt menționate în program
 • Mesele nementionate
 • Alte servicii care nu sunt menționate ca fiind incluse


Te aștept să descoperim împreună frumusețile Asiei!

Hai să facem această călătorie una de neuitat!

Rezervă-ţi locul acum!

Înapoi