Călătorii - Drumeţii montane

La înălțime, în Munții Făgăraș!

Perioada: 6 - 8 August 2021


JURNAL DE CĂLĂTORIE

Și am ajuns pe "Acoperișul României"! 2544 m.

Atât de puțin arată pozele din tot ce am văzut și mai ales din ce am simțit noi ..."Cine a ajuns pana aici, este un învingător!" Asta scrie pe cel mai înalt vârf al României și asta am fost: niște învingători!

Felicitări trupă!Sunt mândră de voi!

   

   

   

   

   

   

   

OFERTĂ

Ce dor îmi era de un Festival... De un concert... Si cat mi-am dorit sa urc pe Varful Moldoveanul... Daca am urcat pe Negoiu, de ce sa nu urc și pe Moldoveanu?

Anul acesta în 6-8 August le facem pe amândouă!

Urcam pe Varful Moldoveanu (2544 m) prin Stana lui Brunei și ne bucuram de Făgăraș Fest care este chiar în localitatea unde suntem cazati!

Ne cazam la Nucșoara unde pot spune ca avem noroc maxim ca am rezervat din timp si ne cazam la cea mai frumoasa pensiune din zona "Pensiunea Floare de Colt

Si spun "noroc" pentru ca anul acesta Făgăraș Fest se desfășoară în perioada 6-8 august, la Nucșoara, poarta de intrare către cel mai înalt vârf din România, Vârful Moldoveanu (2544 m). Astfel ca ne bucuram de drumetia noastra și pădurea mereu schimbătoare, dar și de Făgăraș Fest unde cautăm gustul bucatelor alese, ne prindem alături de cei mici în jocurile naturii, cântăm, dansam desculți în iarbă la concerte sau luam la pas ulițele satului. Ne energizeazăm cu o porție strașnică de aer curat, peisaje uimitoare și o atmosferă vibrantă.

Munții Făgăraș sunt pitorești și sălbatici, nefragmentați de așezările umane, care se află la poale împodobiți cu păduri naturale, râuri neîmblânzite, a căror curs încă modelează văile, urși, lupi și râsi, încă frecvent observați în mediul lor natural și mii de specii de plante, multe dintre ele endemice în regiune.

Traseul este de aproximativ 9-10 ore și se adresează tuturor celor cu condiţie fizică cel puţin moderată, cu echilibru şi motricitate bune. Daca doresti sa participi, poti lasa un mesaj! Te astept in familia Aventurin Travel pentru experiente memorabile!

Înapoi