Călătorii - Internaţional

Vacanță exotică în Zanzibar la final de februarie!

Perioada: 18 - 27 februarie 2023


Zanzibarul nu este doar despre plaje spectaculoase, peisaje exotice și poze fabuloase. Este și despre oamenii pe care-i găsești aici, despre cultură, despre un stil de viață modest și despre cum lucrurile simple ne pot face, uneori, mai fericiți. De aceea, va propun că în Februarie 2023 să va ofer un sejur de relaxare exclusiv la plajă, pentru toți cei care își doresc să descopere aceste locuri cu plaje exotice. Aici te vei bucură de peisajele de poveste, departe de agitația cotidiană, unde vei admira incredibilă viață subacvatică făcând snorkeling sau diving și vei descoperi astfel ospitalitatea debordantă a locuitorilor insulei mirodeniilor. Vizitarea plantațiilor de mirodenii înseamnă o experiență plină de miresme, culori și gusturi care nu lasă pe nimeni indiferent.

La hotel poți alege dintre excursiile opționale, de la o vizită în Stone Town - orașul vechi (orașul natal al celebrului Freddy Mercury), până la excursii în insulele din rezervațiile marine, cu bărci tradiționale, pentru snorkeling sau doar pentru relaxare, înotat cu țestoase uriașe, croazieră în Oceanul Indian sau puteți merge la un banc de nisip din apropiere și înota cu delfinii.

Puteți admira un apus de soare de neuitat în nord, la Nungwi, sau să serviți cină la restaurantul The Rock, situat pe o stanca în mijlocul oceanului.

 

Zanzibarul nu e un loc din care să ai motive să te întorci dezamăgit – plajele sunt imense, cu cel mai alb și mai fin nisip, de palimieri n-ai cum să te saturi, fructele sunt mai dulci că nicăieri iar turcoazul oceanului Indian poate l-ai mai văzut, până acum, doar în pietre prețioase. Ce mai, Paradisul pe Pământ!

Se spune că localnicii din Zanzibar sunt printre cei mai calzi și onești oameni pe care i-ai putut întâlni. Te salută, îți zâmbesc mereu, îți sar în ajutor când ai nevoie, sunt sinceri și binevoitori.

Profitați de soare și relaxați-va la umbra palmierilor, cu un cocktail răcoritor. Plajă cu nisip alb și magia culorilor oceanului creează o atmosfera idilică, de calm absolut.

Care va fi programul ?

18.02.2023 La ora 13:15 se pleacă din Belgrad către Dubai. Ajungem în Dubai după 5h20 min. După o escală de 2h55 min, ne îmbarcăm către destinația noastră Zanzibar, unde ajungem dimineață la ora 5:00. Suntem transferați de la aeroport spre hotelul Sky & Sand Zanzibar Beach Resort 3*.

Hotelul este situat pe malul Ocenului Indian, în zona Pwani, una din cele mai frumoase zone din Zanzibar. Hotelul are în dotare piscină, un bar, restaurant iar fiecare camera deține aer condiționat și wifi.

Camerele din oferta sunt cu terasă și cu vedere la Oceanul Indian!

 

  

19.02.2023-27.02.2023 Zile libere în Zanzibar! Eu totuși vă recomand să exlorati această insulă cât mai mult posibil. Sunt cinci excursii, fiecare a câte o zi, pe care le puteți face și în care puteți vizită:

1. Spice Tours/Stone Town/Prison Island/ Nakupenda sandbank island/ Sun set Cruises

Se face un tur istoric al Zanzibarului, veți avea șansa să știți totul despre mirodenii, viața locală din Zanzibar, veți avea ocazia să vă plimbați pe străzile înguste din Stone Town, să vizitați insula magică cu țestoase uriașe și o istorie unică, faceți fotografii, faceți ceva cumpărături si continuati aventura.

Se vizitează ferma de condimente, obțineți cunoștințe despre Insula mirodeniilor, cum sunt cultivate, recoltate, precum și utilizările lor pentru alimente și medicamente, mirosiți-le, testați fructe aromatice, ai un moment pentru a colecta condimentele la alegere. Apoi faceți o plimbare către insula închisorii, explorați frumusețea insulei, faceți fotografii cu broaștele testoase uriașe și păunii,  aflati despre istoria insulei, va plimbati pe plajă.

2. Zanzibar animals Park/ Masingini Forest/ İnto the House Land/ Aquarium Swimming with Turtles/ Tumbatu island.

3. Jozani Forest/ Mangrove Plants/ Cuza Cave/ The Rock Restaurant/ Dolphin/ Mnemba island

4. Safari in Tanzania.

5. Safari Blue/ Ocean Swimming, Diving and Snorkeling/ Boat Cruises/ Sunse

Fiecare excursie are incluse transferul de la hotel, masa de prânz, fructe și apă

Mai multe detalii la înscriere!

27.02.2023 Avem returul spre casa! La ora 8:00 se decoleaza din Zanzibar spre Dubai. Durata zborului 5h35 min. In Dubai este o escala de 4h20 min. Se ajunge in Belgrad la ora 22:05.

PRET: 1440 €/pers pentru loc in camera dubla

Copil până în 13 ani – 1200 euro cu pat suplimentar în camera cu doi adulți

Copil până în 13 ani – 1070 euro în camera cu doi adulți fără pat suplimentar 

Dacă copilul stă cu un adult în camera, plătește preț întreg.

Avans 800 euro.  Diferența până în 20 Ianuarie!

Însoțesc grupul pentru 15 persoane înscrise.

Servicii incluse:

 • Biletele de avion pentru zborurile menționate
 • Taxele de aeroport pentru zborurile internaționale și interne
 • Bagaj de cala pentru zboruri 20 kg
 • Bagaj de mâna 8 kg
 • Cazare la hotelul Sky & Sand Zanzibar Beach Resort, în camera cu vedere la Oceanul Indian
 • Micul dejun inclus
 • Toate transferurile menționate în program
 • Sfaturi de călătorie

Servicii suplimentare:

 • Asigurarea complexă de călătorie 
 • Supliment pentru asigurare storno
 • Transfer pana la Belgrad
 • Early check-in, late check-out pentru hotelurile incluse in program
 • Excursiile optionale
 • Mesele nespecificate in program
 • Cheltuieli personale (produse din minibar, telefon, internet, seif, servicii curatatorie, babysitting, etc.)

Tarife:

 • Tariful include costul serviciilor turistice, comisionul Agenției și TVA.
 • Tarifele sunt exprimate în euro/ persoană /sejur, cazare în camera dublă.

Vă aștept să descoperim frumoasa Africa!

Înapoi