Călătorii - Internaţional

Plecăm la Amsterdam!

Perioada: 01 - 04 Aprilie 2022


 

Începem anul cu prima Excursia în gașcă din 2022 in Amsterdam, capitala Olandei, tărâmul tuturor posibilităților, un oras incantator si plin de viata.

Amsterdam face parte din categoria acelor orașe despre care se perpetuează ideea că nu pot fi vizitate decât cu un buget generos. Eu am resusit sa fac o oferta care sa fie cat mai acesibila si cu conditii de cazare de 4*.

Ce vizităm:

  1. Red Light District: Dupa ora 18 putem face o plimbarea pe Red Light District care cunoscut în întreaga lume pentru zecile de vitrine în care femei de toate naționalitățile, din toate colțurile lumii și pentru toate gusturile se afișează în toată splendoarea, oferindu-și serviciile sexuale. Tot aici se găsesc și două muzee ce te-ar putea interesa, Muzeul Prostituțieiși Muzeul Marijuanei.
  2. Moara de vânt (Molen De Gooyer at Funenkade). Această moară este foarte aproape de centrul orașului și-ar fi păcat să o ratezi, cu atât mai mult cu cât morile de vânt sunt specifice întregii Olande, nu numai capitalei.
  3. Heineken Experience – Aflam istoria celei mai faimoase beri din lume, procesul de fabricare a berii dar si inovațiile. La sfârșitul turului, vă puteți bucura de o bere sau doua chiar la  Heineken acasa. 
  4. Plimbare cu vaporasul pe canalele Amsterdamului. O “croaziera” cu vaporasul pe canalele orasuluieste un obiectiv pe care nu trebuie sa-l ratam in acest superb oras. Vei vedea locuri in care mai mult ca sigur nu vei ajunge “la pas” si, in plus, iti faci o idee asupra cartierelor undei iti vei dori sa te reintorci.
  5. Muzeul Van Gogh din Amsterdam, cel mai mare muzeu din lume dedicat maestrului olandez Vincent Van Gogh care a realizat 35 de autoportrete pe parcursul vietii sale. Motivul nu a fost vanitatea ci saracia.

Am specificat doar obiectivele principale…

    

Orar de zbor Compania Wizz Air

Plecare

Ora

Sosire

Ora

Budapesta 01.04.2022

14:45

Eindhoven

16:55

Eindhoven 04.04.2022

17:25

Budapesta

19:20

Rezervă-ţi locul acum!

Pret: 390 euro/persoana

Servicii Incluse:
• Bilet avion inclus Budapesta – Eindhoven– Budapesta, Compania Wizz Air

Avansul este 70 euro iar diferenta se plateste pana in 17 martie.

Servicii neincluse:

  • Transfer Timisoara-Budapesta-Timisoara
  • Bagaj 10 kg cu priority - 40 euro
  • Bilet intrare Hineken Experience - 20 euro (copii sub 18 ani nu pot intra)
  • Croaziera – 10 euro
  • Muzeul Vang Gogh – 19 euro (copii sub 18 ani – gratuit)

Tariful prezentat poate suferi schimbari, acesta se poate modifica in functie de disponibilitatile in momentul rezervarii si a posibilei cresteri ale companiei aeriene.

Va astept in gasca!

Înapoi