Călătorii - Internaţional

Hai cu mine în Dubai!

Perioada: 12-15 Februarie 2022


Cu câţiva ani în urmă, Dubai era o locaţie la care mulţi dintre noi doar visam, considerând-o prea scumpă, prea greu de ajuns. Astăzi Dubai este o locaţie uşor accesibilă şi frecventată de turiştii din întreaga lume, un oraș care atrage ca un magnet!
Iar eu sunt de principiul că în Dubai nu poţi să mergi fără să trăieşti experienţa de a te caza într-un zgârie nori. Astfel că am ales un hotel de 5* în centru oraşului pentru a aprofunda şi mai mult vacanţa ce ţi-am pregătit-o, bucurându-te de priveliştea oraşului şi a celebrului Burj-Khalifa chiar din piscina hotelului aflată la o înalţime considerabilă sau chiar din camera ta.
 
PROGRAMUL SEJURULUI:
12.02.2022 - Sambătă la ora 12:35 decolăm din Budapesta.
Ajungem în Dubai la ora 21:10. Suntem preluaţi cu transfer spre hotel 5* Damac Maison Distinction
DAMAC Maison Distinction | The Distinction | DAMAC Hotels & Resorts (damachotelsandresorts.com)
13.02.2022 - Veți participa la o excursie de o zi pentru a face cunoştinţă cu Dubai-ul. Orașul a luat naștere din deșert, iar acum impresionează întreaga Coastă a Golfului Persic. Vizitam Dubai Palm, Dubai Marina, Dubai Miracle Garden, Burj al-Arab
14.02.2022 Veți avea timp liber la dispoziție sau puteți participa la Dubai Expo 2020. Fondatorii îl descriu ca fiind cel mai mare show din lume. Porțile sunt deschise pana la finalul lunii martie 2022. De 170 de ani, expozițiile lumii au o platformă de prezentare a celor mai importante inovații ale lumii în care trăim. Mai mult de 190 de țări își prezintă invențiile în pavilioane tematice.Toate acestea sunt acompaniate de show-uri live zilnice , expoziții inedite, peste 200 de restaurante și multe alte surprize. Urcam in Burj-Khalifa pana la etajul 125 in doar cateva secunde. Seara ne bucurăm de dansul celebrelor fântâni din centrul oraşului
15.02.2022 Program de voie pentru cumpărături. La ora 19:00 ne îndreptăm spre aeroport de unde decolăm la ora 22:00 spre Budapesta.
 
Servicii incluse:
- Zbor direct dus - întors cu compania aeriana Wizz Budapesta-Dubai-Budapesta
- Taxe de aeroport şi de serviciu
- Taxă de turist în Dubai
- Un rucsac aprox 8 kg
- 3 nopti cazare in camera dubla / twin la hotel 5* Damac Maison Distinction
- Excursii conform programului spre Dubai Palm, Dubai Marina, Dubai Miracle Garden, Burj al-Arab
- Transfer aeroport Dubai- hotel Damac- aeroport Dubai
 
Servicii neincluse:
- Asigurare medicală
- Bagaj 10 kg 50 euro
- Intrări la obiectivele turistice
- Transfer Timişoara-Budapesta-Timisoara
 
Preţ:
  • 680 euro/pers în cameră dublă
  • 600 euro/pers în apartament cu 2 camere de patru persoane
  • Preţul este valabil în limita locurilor disponibile!
  • Avans 200 euro
  • Servicii neincluse: nu sunt incluse mesele
 
Te aştept să descoperim împreună cel mai mare oraş din Emiratele Arabe Unite, oraşul cu cea mai rapidă dezvoltare economică unde imposibilul a devenit posibil.
Te aştept pentru experienţa cu adevarat memorabilia!
 
 
Înapoi