Călătorii - Internaţional

Egipt în Septembrie prin Cairo şi Alexandria

Perioada: 03 - 10 Septembrie 2021


JURNAL DE CĂLĂTORIE

  

      

    

    

  

OFERTĂ

Având in vedere ca Egiptul a devenit o locatie de suflet a multora, unde se imbina perfect cultura cu distracția, unde se afla cea mai frumoasa mare de pe glob, Marea Rosie, cel mai mare desert din lume, Sahara , cel mai mare muzeu in aer liber Templul Karnak si ultima din cele 7 minuni ale lumii, piramida lui Keops, face ca Egiptul  sa devina tot mai iubit de romani. Excursia propusa in Iunie a avut un real succes, astfel ca la cererea unora dintre voi, propun acelasi circuit pentru inceputul lui Septembrie!

3.09 - Budapesta - Cairo

  • Se sta 2 nopti la hotel Steigenberger Pyramids de pe Platoul Giza.

4.09 - O zi plina de vizitat Cairo

  • Cu o vechime de peste 4500 de ani, vizitam mormintele de forma piramidala ale faraonilor Keops, Kefren si Mykerinos, cel mai cunoscut reper cultural al omenirii, alaturi de legendarul Sfinx. Continuam cu Muzeul de egiptologie, plin de comori străvechi si mumii, masa de praz, vizitam orasul vechi iar seara ne bucuram de o plimbare pe Nil, in inima Egiptului.

  

5.06

  • Dimineata devreme se pleaca spre Alexandria, locul unde Iulius Cezar a intalnit-o pe frumoasa Cleopatra. Profitam de aceasta ocazie sa vizitam acest oras minunat, al doilea ca marime dupa Cairo. Se vizitează-ne Fortul Qaitbay sau citatela alexandrina care se afla in apropierea ruinelor celebrului far, minune a lumii antice, locul unde se afla acum Biblioteca alexandrina - cea mai mare din lume.
  • Spre seara se face retur spre Cairo pentru zborul spre Hurghada de la ora 22.

In Hurghada sunt 6 zile pline la Cleopatra Luxury Resort, ales cu mare atentie din zeci de alte resorturi din Hurghada. Piscine spectaculoase, mancare delicioasa, bauturi calitative si mare si recif ce corali de pe plaja resortului.

  

Pretul pentru cele 8 zile este 915 euro/adult si 580 euro copil pana in 12 ani.

Pretul include:

  • ZBORURI: BUD-CAI, CAI-HRG, HRG-BUD
  • Bagaj de cala 23 kg si 5 kg bagaj de mana pentru toate zborurile
  • 2 nopti cazare Steigenberger Pyramids Cairo cu Mic Deju
  • 6 nopti Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay cu regim de masa All Inclusive
  • 2 zile de ghidaj in Cairo si Alexandria si biletele de intrare cu exceptia biletului de intrare in piramida.

VA ASTEPT CU DRAG!

Înapoi