Călătorii - Internaţional

Descoperă Italia altfel și hai cu mine în Florența!

Perioada: 24-27 Martie 2022


Florența este capitala Toscanei (pe malurile râului Arno şi înconjurată de plantaţii de măslini şi viţă-de-vie), este cunoscută şi ca oraşul familiei Medici, care şi în ziua de astăzi, se bucură de respectul cuvenit (fiind una dintre dinastiile care au guvernat aici). Orașul se mândrește cu clădiri cu o arhitectură magnifică și cu muzee elegante, cunoscute pe plan Mondial. Tot Florența i-a dat pe Leonardo Da Vinci și Michelangelo și a găzduit mai multe personalități, ca Dante, Machiavelli, Filippo Brunelleschi sau Galileo.

Dealtfel, orașul Pisa, este un alt oraș al Renașterii, de pe coasta de est a Toscanei. Toată lumea știe despre turnul sau iconic, înclinat. Aici putem vizita Duomo di Pisa, Baptisteriul și bineînțeles renumitul Turn.

Programul:

24.03.2022 Decolăm din Timișoara la ora 09:30 spre Bologna unde ajungem la 10:05.
Suntem așteptați și transferați cu autocarul spre Florența. Transferul dureaza 2 ore.
Ne cazăm în centrul orașului unde avem cazare cu mic dejun inclus la Hotel Palazzo Benci 3* Gallery | Hotel Palazzo Benci

25.03.2022 Nu puteți să ajungeți în Florența și să nu vedeți Pisa!
După ce bem un veritabil expresso și servim un croissant cu cremă de vanilie, pornim la ora 10 spre Pisa unde cu siguranță o să faceți cele mai multe fotografii.
Și pentru că îmi doresc să descoperiți cât mai mult din farmecul Toscanei, după Pisa ne îndreptăm spre uimitorul “Castello di Nipozzano” sau “Castelul Nipozzano” pentru o degustare de vinuri marca Frescobaldi. Aici avem un tur cu ghid și o excursie în pivnițele monumentale în care se îmbătrânește vinul. Avem incluse și o selecție de brânzeturi care dau o savoare accentuată vinurilor.

26.03.2022 Azi descoperim Florența! Se vizitează Galeria Academica unde îl veți descoperi pe Michelangelo și faimoasa lui lucrare, Statuia lui David, Domul și Baptisteriul, Ponte Vecchio, cu magazinele și tarabele sale, Piazza della Signoria cu Palazzo Vecchio, fântâna lui Neptun și alte obiective la fel de interesante.

27.03.2022 Ne întoarcem spre casă cu decolare la ora 11:45 din Bologna și aterizare laTimișoara la ora 14:15

Pret de persoana: 380 euro

Avans 70 euro

Ce include oferta:

  • Avion Timișoara-Bologna
  • Transfer privat aeroport Bologna-Florența-Bologna
  • Transfer privat Florența-Pisa-Nipozzano-Florența
  • Degustare vin+snack Nipozzano
  • Cazare hotel central 3* Hotel Palzzo Benci Gallery | Hotel Palazzo Benci
  • Mic Dejun pentru cele 3 nopti

Ce nu este inclus:

  • Intrări la obiective
  • Bagaj 10 kg 35 euro

Te aștept într-o nouă aventură marca Aventurin Travel!

Rezervă-ţi locul acum!

Înapoi