Călătorii - Internaţional

Descoperă Copenhaga și farmecul istoric al Malmo și Lund într-un weekend incitant!

Perioada: 19 - 22 aprilie 2024


Inima Scandinaviei, Copenhaga, capitala Danemarcei, strălucește ca o perlă a nordului cu arhitectura sa iconică, grădinile sale regale și atmosfera sa vibrantă. Fiecare colț al acestui oraș încântător ascunde povești fascinante și locuri de neuitat de explorat.

Pe malurile sale, canalul Nyhavn atrage privirile cu ambarcațiunile sale pitorești și restaurantele cochete, oferind o panoramă de poveste asupra orașului. În timpul unei plimbări cu barca pe acest canal fermecător, veți fi încântați de frumusețea sa idilică și de farmecul său boem.

Și nu putem uita de Malmo, perla Suediei, cu străduțele sale înguste, castelele medievale și atmosfera sa cosmopolită. Malmo este un amestec fascinant de vechi și nou, unde veți găsi o varietate de atracții, de la renumitul castel la modernul Turning Torso, un simbol al inovației și designului scandinav.

Programul pe zile:

Ziua 1: 19.04.2024 - Sosire în Copenhaga

Plecare din Budapesta: Zbor direct către Copenhaga pentru o aventură memorabilă.

Transfer facil: Vom utiliza metroul pentru a ajunge rapid și confortabil de la aeroport la centrul orașului.

Cazare în centrul orașului: La prestigiosul Scandic Palace Hotel 4*, oferind acces ușor la principalele atracții ale orașului.

Explorare relaxantă: După o cină delicioasă, vom face o plimbare plină de farmec pentru a ne familiariza cu frumusețea orașului.

Ziua 2: 20.04.2024 - Copenhaga - Malmo - Lund - Copenhaga

Malmo și Lund: O excursie captivantă începe cu o călătorie spre Gara Centrală, de unde ne vom îmbarca într-un transfer Flexi Bus spre Malmo.

Farmec istoric în Malmo: Vom explora bijuteriile istorice precum Stortorget și Malmö Castle, capturând momente magice în fotografii și bucurându-ne de timp liber pentru cumpărături.

Catedrala din Lund și străduțele încântătoare: După o scurtă călătorie din Malmo, vom ajunge în Lund, unde vom vizita magnifica Catedrală și vom păși în lumea pitorească a străduțelor cu case din secolul al XVIII-lea.

Reîntoarcere în Copenhaga: Cu sufletele încă pline de frumusețea Suediei, ne vom îmbarca în autobuzul care ne va purta înapoi în Copenhaga, trecând pe lângă impresionantul Pod Øresund pe drumul de întoarcere.

Ziua 3: 21.04.2024 - Descoperă Copenhaga

Explorare pitorească: Vom începe ziua cu o plimbare relaxantă pe canalul Nyhavn, admirând frumusețea arhitecturii și viața de pe maluri.

Palate și grădini regale: Vom vizita bijuterii arhitecturale precum Palatul Christiansborg, Castelul Rosenborg și încântătoarele Grădini Botanice, oferindu-ne o incursiune în istoria și natura fascinantă a Danemarcei.

Prețuri și condiții: Costul excursiei este de 500 euro/persoană în cameră dublă Economy

530 euro/persoană în cameră dublă Standard

Avans de 150 euro și rest de plată până la 18.03.2024.

Vă rugăm să rețineți că prețurile pot suferi modificări în funcție de perioada în care vă înregistrați.

Ce este inclus: Biletele de avion Budapesta-Copenhaga-Budapesta

Cazarea timp de trei nopți la hotelul Scandic Palace 4*

Micul dejun zilnic

Biletele de autobuz pentru transferul Copenhaga-Malmo.

Ce nu este inclus: Transferul către Budapesta

Bagajul suplimentar la avion

Intrările la obiective și croaziera pe canalul Nyhavn (aproximativ 20 de euro).

Alătură-te pentru o experiență plină de aventură, istorie și frumusețe în inima Europei de Nord!

Rezervă-ți locul acum pentru a te bucura de o călătorie de neuitat în Copenhaga și Suedia!

 
  
  
Înapoi