Călătorii - Internaţional

Bem cafeaua la Roma!

Perioada: 15 - 18 Octombrie 2022


Nu cred că sunt mulți care nu au văzut Roma, însă sunt convinsă că dacă ai văzut-o odată, îți dorești să te întorci iar. Dacă totuși nu ai reușit până acum, cu siguranță la un moment dat, ai pus Roma pe lista ta de “capitale de vizitat”.In perioada 15-18 Octombrie aflam daca toate drumurile duc la Roma!

Drumul meu cu siguranță într-acolo duce, spre o destinație absolut fascinantă care seduce iremediabil și va spun cu sinceritate că o dată văzută, îți rămâne la suflet.
Pe lângă străzile cu miros de mâncare ademenitor, expresso-ul scurt și savuros, vinul delicios, muzeele ascunse pe străzile orașului, balcoanele colorate, străzile luxoase cu magazine ale designerilor renumiți, Roma este un oraș cu o istorie bogată care se întinde pe milenii fiind cel mai vechi oraș din lume populat în continuu.

Ce vizităm?
Obiectivele turistice sunt numeroase și este greu să faci o listă cu cele mai frumoase locuri din „Orașul etern”. Am să enumăr totuși câteva…
Vaticanul -Piața Sfântul Petru și Bazilica Sfântul Petru (Piazza San Pietro e Basilica di San Pietro în Vaticano). Turul orașului Roma implică evident și o vizită în Vatican, astfel puteți să admirați frumoasă Piață Sfântul Petru și Bazilica Sfântul Petru. Nu poate să lipsească din program Muzeul Vaticanului și Capela Sixtină – capodoperă lui Michelangelo.
Colosseum (Colosseo) sau Amfiteatrul Flavian un loc nu numai pentru spectacole distractive, ci și pentru spectacole sângeroase, cum ar fi cele care implicau lupta dintre gladiatori.
Forumul Român (Foro Româno) unde există peste șaizeci de monumente, temple, arcade și coloane. Legendele povestesc că în această zona Romulus și Remus au fost gășiți de lupoaica care i-a alăptat într-o peșteră numită „Grotta del Lupercale”, până au fost gășiți de păstorul Faustolo care i-a crescut împreună cu soția să Acca Larentia .
Panteonul (Pantheon)- Michelangelo a definit Panteonul o operă divină, care a fost construită de îngeri nu de oameni.
Fântâna Trevi (La Fontana di Trevi) cea mai mare și una dintre cele mai faimoase fântâni din Roma și din lume.
Piața Spaniolă (Piazza di Spagna) și biserica Trinità dei Monti care împreuna cu treptele care duc spre biserica Trinità dei Monti este una dintre cele mai faimoase piețe din Roma. În centrul pieței se află faimoasa fântână Barcaccia, sculptată de Pietro Bernini și fiul său, Gian Lorenzo Bernini, între anii 1626 și 1629.
Parcul de la Vila Borghese, socotit „inima” verde a Romei. 

Plecăm din Timișoara în 15.10.2022 la ora 16:20 și aterizăm la Roma la 17:10
Retur Roma 18.10.2022 ora 17:40 și aterizare la Timișoara 20:30
Preț: 350 euro de persoană în camera dublă
Avans 100 euro la înscriere.
Restul de plată cu două săptămâni înainte de plecare.
Prețul poate suferi modificări în funcție de perioada rezervarii.

Include: 
- Avion Timișoara-Roma-Timișoara
- Transfer aeroport Roma-Coladir Guest House-aeroport Roma
- Cazare 3 nopți cu mic dejun inclus la Coladir Guest House situat chiar lângă Vatican
- Însoțitor de grup
Nu include: 
- Intrările la obiective
- Cheltuieli personale
- Bagaj pentru avion

Te aștept să bem o cafea la Roma!

  

  

 

Înapoi